Manama, Kingdom of Bahrain | Completed 2018

Archiplexus transformed a local eatery into an industrial gastronomical experience, using recycled wood and exposed metals as the primary materials for the F&B fit-out. Considering current trends, Archiplexus designed shelving to exhibit the fresh ingredients, designing lighting fixtures to emit a soft glow, and designed the circulation to be efficient and natural for all visitors. There are various seating arrangements; the most unique arrangement includes high bar stools positioned around a central plant, which complements the surrounding wooden finishes. The staircase invites guests to access the second floor for more seating options.

Manoushe Street

1/10
Archiplexus.com Copyright 2020
ISO 9001:2015 certified
  • Instagram
  • linkedin
  • FACEBOOK ICON